65

Publicerat 2013-03-28 i FOTO
Torsdag kväll bjöd på Jordgubbsfest för mamma.
Linnéa

64

Publicerat 2013-03-25 i FOTO
Var ute och provade det det fasta 50mm igår kväll innan solen gick och lade sig. Hade inte testat det i naturen innan och titta så fint! Bakgrunden!
Ser fram emot sommaren, ska försöka få lite andra personer att posera framför kameran då jag är ganska trött på mig själv nu.
Jag ska bli bättre på att dirigera människor så de känner sig säkra framför kameran och så att jag får de bilder jag önskar.
Linnéa 

63

Publicerat 2013-03-22 i FOTO
I går kväll var jag med dessa fina tjejer, på bilderna ovan, i Gallerian för att kika in Lars Wallins invigning av hans kollektion Fashion Stories som kommer stå ute ett par månader.
Vi kollade på några klänningar och skisser, men ganska snart så fann vi allt förutom hans utställning mycket intressantare och flummade istället runt i butikerna.
Linnéa

62

Publicerat 2013-03-21 i FOTO
Älskade små lappar med nedskrivna ord från de närmsta. Tycker till och med om dem när det står "Plocka ur diskmaskinen", för de slutar alltid med en puss eller kram från mamma/pappa. När jag vände blad så stod det att vi hade fått mail angående den underbaraste uthyrningsstugan på hela Öland tills i sommar.
Liten som tusan, rött med vita knutar, sovloft och en gammal trädgård nära havet. Inga nära grannar, wiee! Människor skrämmer mig.
Kan inte tänka på annat än att springa barfota i naturen, dansa omkring i vackra klänningar och skrika i skräck för alla livsfarliga skogsmyror som nyper mig mellan tårna.
Linnéa

61

Publicerat 2013-03-17 i FOTO
Tårta i kombonation med Harry Potter och de vises sten i sängen. NOSTALGI. Kommer aldrig förlåta posten för att slarvat bort mitt brev från Hogwarts som jag outhärdligt väntade på som elvaåring. Tänker inte acceptera faktumet att jag kan vara en mugglare.
Linnéa

60

Publicerat 2013-03-16 i FOTO
I morse när jag vaknade fick jag höra skönsång från familjemedlemmarna och detta gulliga objektiv är nu mitt. ♥

Efter frukost följde jag med pappa en sväng, tog ett kliv in på Ginatricot och hittade detta fina basplagg. Bästa färgen! 
Så här såg tårtan ut innan sitt chokladöverdrag. Höll på med den hela dagen känns det som. Har dock ätit godare. >_<
Tänker aldrig försöka mig på någon annan tårta än prinsesstårta eller vanlig gräddtårta framöver, det är ändå de som smakar bäst.
Linnéa

59

Publicerat 2013-03-15 i FOTO
Känner mig så lycklig just nu. Under veckan har jag verkligen kämpat och kännt mig effektiv. Idag på eftermiddagen spelade jag match och vi vann derbyt. Självförtroendet är på topp just nu!
Bilderna är ifrån Stockholm där jag var med familjen när pappa fyllde år. Det är en sådana här dag man får tänka tillbaka på när livet känns trist.
Johanna

58

Publicerat 2013-03-11 i FOTO
För två månader, minus sju dagar sedan. Bra och mindre bra musik, foto och litet folk med stora drömmar. 
Kommer ihåg hur oförklarligt lycklig jag var den helgen och hur inget annat än nuet fanns.
Nu tänker jag fortsätta bläddra i mitt fotoarkiv, lyssna på musik och drömma mig tillbaka.
Linnéa

57

Publicerat 2013-03-10 i FOTO
Hemmagjord hasselnötskräm.
Linnéa

56

Publicerat 2013-03-08 i FOTO
Himmelen är äntligen blå.
Linnéa

55

Publicerat 2013-03-03 i FOTO
Idag har jag bakat knäckebröd och läst en finfin gammal barnbok från Wahlströms, fylld med vänlighet och kloka ord.
"Man tar inte betalt för att hjälpa sina vänner" säger Doktor Urban Uggla efter att dragit ut en besvärlig törnrostagg från Rådjursfars svullna mule och Rådjursmor vädjar om att göra något i gengäld. Haha nawii, jag är kär i boken, dess simpelhet och ärlighet.
Linnéa

54

Publicerat 2013-03-01 i FOTO
Linnéa